3. Dönem "Çorum İçin Bir Projem Var" Ortak Hizmet Projesi Nihai Değerlendirme Sonucu

Bilindiği üzere ilimizin problemlerinin çözümü, Belediyece yürütülen hizmetlerin etkinliği, verimliliği ve kalitenin artırılması, sosyal kültürel hayatın geliştirilmesi, kentin tarihi ve kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması için Çorum Belediyesinin görev ve sorumluluk alanlarına giren konularda proje yapmak üzere Üniversitemiz ve Belediye arasında imzalanan bir protokol kapsamında “Çorum İçin Bir Projem Var” isimli bir proje grubu oluşturulmuştur.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda söz konusu protokol çerçevesinde Üniversitemiz ile Belediyemizin işbirliği ile Araştırma Projeleri, Yüksek Lisans ve Doktora Tezlerinin hazırlanması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda yapılan 3. dönem başvuruları, Üniversitemiz ve Belediyece oluşturulan Seçici Kurul tarafından değerlendirmiş ve 3 (üç) projenin desteklenmesine karar verilmiştir.