BAP Araştırmacıları Hakkında

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Birimine yapılacak yeni Proje başvurularında projede yer alacak Araştırmacı(lar) varsa,  otomasyondaki "Proje Personeli" kısmına mutlaka eklenmeli, çıktısı alınan Proje Öneri Formundaki alanlar da doldurulup araştırmacıya imzalatılmalıdır.

Ayrıca proje devam aşamasında iken personel ekleme/çıkarma işlemi yapılmamışsa, Proje Yürütücüsü tarafından yazılan "Sonuç Raporu"na başta belirtilen Araştırmacı isimlerinin de  eklenmesi gerekmektedir.

Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Üyelerinin istedikleri “Akademik Teşvik Ödemesine Esas Olarak Yapılacak Puanlamada İstenen Belgeler” kısmında;

6. Proje türleri

Altyapı projeleri, akademik teşvik kapsamında değerlendirilmeyecektir. Hitit Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) kapsamındaki 19001, 19002, 19003, 19004, 19005 kodlu projeler, akademik teşvik ödemesinde “proje” kapsamında değerlendirilmektedir.

“Proje” faaliyetinde “araştırmacı öğretim üyesi” ve “araştırmacı” sıfatlarının belgelendirilmesi gerekmektedir. Projede herhangi bir şekilde görev yapılması veya proje ekibine üye olunması, bahsi geçen sıfatların kazanıldığını göstermez.

denilmektedir. Dolayısıyla herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına mezkur belgede geçen konuya dikkat edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde bütün sorumluluk protokol imzalanan Proje Yürütücüsüne aittir.

BAP Koordinatörlüğü

* Akademik Teşvik Ödemesine Esas Olarak Yapılacak Puanlamada İstenen Belgeler için Tıklayınız.