Bilimsel Yayınların Q-index Bilgileri Hakkında Duyuru

İlgili resim

6085 sayılı Sayıştay Kanunu'nun 42. maddesi uyarınca Sayıştay Başkanlık Makamının 15.01.2019 tarih ve 35047883-000.000-E.1859600 sayılı olurları ile “Üniversiteler tarafından yürütülen veya desteklenen projelerin (BAP, TÜBİTAK, SANTEZ, SODES vb.) denetimi” gereğince Üniversitemiz öğretim elemanlarının bilimsel yayınlarına ait Q-index bilgilerinin bildirilmesi istenilmiştir.

Bu kapsamda yapılan bütün bilimsel yayınların, Üniversitemiz akademik kişisel web sayfalarında ve BAP kapsamında gerçekleştirilen projelere ait yayın bilgilerinin de BAPSO sayfasında yer alan "Yayınlar Modülü"ne Q-index bilgileriyle birlikte eklenmesi gerekmektedir. Yayınların Q-index bilgilerine ulaşmak için Q-index ekleme yardım videosundan ve www.scimagojr.com web adresinden yardım alınabilir.

İstenilen bilgiler, Üniversitemizin akademik performansı ve Türkiye genelindeki başarı sıralamasına etki edeceğinden doğru ve eksiksiz bilgi paylaşımı büyük önem arz etmektedir. Bu bilgilerin 25 Kasım 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar eksiksiz olarak girilmesi önemle rica olunur.

BAP KOORDİNATÖRLÜĞÜ



HIZLI ERİŞİM