Yayınların Q-index bilgileri hakkında

"Üniversiteler tarafından yürütülen veya desteklenen projelerin (BAP, TÜBİTAK, SANTEZ, SODES vb.) denetimi" gereğince Üniversitemiz öğretim elemanlarının bilimsel yayınlarına ait Q-index bilgilerinin bildirilmesi istenilmiş olup, istenilen bilgilerin bütün öğretim üyelerince girişlerinin yapılmadığı görülmüştür.

Üniversitemiz öğretim üyelerince yapılan bütün bilimsel yayınların, Üniversitemiz akademik kişisel web sayfalarına Q-index bilgileriyle birlikte eklenmesi gerekmektedir. Yayınların Q-index bilgilerine ulaşmak için Q-index ekleme yardım videosundan  ve www.scimagojr.com  web adresinden yardım alınabilir.

Yayınların Q-index bilgilerinin 29 Kasım Cuma günü saat 12:00'a kadar akademik kişisel web sayfalarına girişlerin yapılması gerekmektedir.