2019 Yılında Sonuçlandırılan Bilimsel Araştırma Projelerine Ait Özet Kitapçığı Yayımlandı

Üniversitemizde araştırmaya yönelik proje kültürünün yaygınlaştırılması, nitelikli proje üretilmesi ve bilimsel hareketliliğin arttırılması amacıyla Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Birimimiz aracılığıyla farklı kategorilerde ve bütçelerde önemli destekler verilmektedir.

Bu kapsamda, 2019 yılında sonuçlandırılan ve Üniversitemizin bilimsel gelişimine katkı sağlayan Bilimsel Araştırma Projelerimize ait Özet Kitapçığı hazırlanarak, yayımlanmıştır.

Yaptığı her türlü bilimsel çalışmayla başarı grafiğimizi sürekli olarak yükselterek, Üniversitemizin adının bilim dünyasında duyurulmasına katkı sağlayan tüm akademisyenlerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

HİTÜ BAP Koordinatörlüğü